👋 Vil du starte egen bilforhandler?

Om oss

Bli kjent med hvem vi er, vår visjon og våre eiere

Bli kjent med oss

N cars tilbyr en enkel og trygg måte å kjøpe en bruktbil.

Med lang erfaring fra bilbransjen har våre eksperter skapt en kjede med et stort utvalg av biler i alle merker, modeller og prisklasser. Hvis du ikke finner den bilen du ønsker på lager, vil vi gå den ekstra milen for å hjelpe deg å finne den.

Vi har som mål å sikre at alle våre kunder føler seg trygge og ivaretatt under hele bilkjøpsprosessen.

Kontrakt skrives ved bruktbilkjøp. Bilnøkler ligger på bordet.
52

Ansatte

Bruktbiler til salg parkert ved siden av hverandre

Vår visjon

Vår visjon for N cars er å bli ledende på markedet for bruktbiler, ved å tilby en trygg, enkel og stressfri bilkjøpsopplevelse for alle.

Vi vil være kjent for vårt store utvalg av biler i alle merker, modeller og prisklasser, og for vår filosofi om å gå den ekstra milen for å hjelpe kundene våre med å finne den bilen de ønsker.

Vi vil skape tillit hos våre kunder ved å ivareta deres interesser og sikre en glatt og sømløs prosess fra start til slutt. Vår visjon er å være en pålitelig partner for alle som ønsker å kjøpe en bruktbil.

En del av Heinergruppen

Heiner Gruppen sin visjon er å fremme samarbeid og suksess for sine virksomheter. Vi tror på prinsippet "Bedre sammen", og vi vil alltid arbeide for å styrke samarbeidet mellom våre samarbeidspartnere, medarbeidere, forbrukere og kunder.

Vår målsetting er å skape ett fremtidsrettet og vellykket konsern, som vil bli ansett som en pålitelig og innovativ partner i bransjen.

Les mer om Heinergruppen AS her

Logo Heiner Gruppen

Bli vår nye forhandler

Ta steget ut i en spennende ny hverdag med nye utfordringer og solid støtte fra oss i N cars. Se hvilke friheter og fordeler du får i samarbeidet.

Les mer

La oss finne bil til deg

Sliter du med å finne bilen du ønsker deg? Gi utfordringen til en av våre spesialister. Med vårt nettverk finner vi bilen du leter etter.

Les mer

Hva andre sier om oss

Vi er en bilforhandler som nå jobber aktivt med å få tilfredse kunder. Og det er med glede og stolthet vi viser frem disse flott uttalelsene fra tidligere kunder av oss.

5 stjerner
"Bilen ble solgt på kort tid"

Ryddig prosess og god service. Bilen ble solgt på kort tid og ble oppdatert underveis. Kan virkelig anbefale dette stedet!

Julie A.
5 stjerner
"Holder det de lover"

Seriøst selskap som holder det de lover fra første til siste kontakt. Ekstra pluss til Andre som er både kunnskapsrik og hyggelig.

Fredrik N.
5 stjerner
"God oppfølging og ryddig prosess"

Ryddig prosess i forbindelse med salget og pengene kom på konto som avtalt kort tid etterpå. Kan absolutt anbefale dette firma.

Lars N.

Ta kontakt

Vi selger bilen for deg

Kjøp og salg av bil trenger ikke å være vanskelig. Vi svarer på alt du måtte lure på. Ser frem til å høre fra deg!

Takk for meldingen!
Vi svarer deg så snart vi kan.
Oops! Something went wrong.